Συνεργασία Munich Re – Betterview για χρήση drones


Διευρύνει τον κύκλο συνεργασιών της με εταιρείες υψηλής τεχνολογίας η Munich Re: O γερμανικός αντασφαλιστικός κολοσσός που έχει μπει δυναμικά στον χώρο του (re)insurtechανακοίνωσε ότι θα συμπράξει με την Betterview, start-up τεχνητής νοημοσύνης από την Καλιφόρνια για την παροχή φωτογραφιών μέσω drone και την ανάλυση των δεδομένων που προκύπτουν, για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιριών-πελατών της Munich Re.

H Betterview που εδρεύει στην Καλιφόρνια προσφέρει υπηρεσίες επιθεώρησης μέσω drones, τα οποία χρησιμοποιεί για τη λήψη υψηλής ευκρίνειας φωτογραφιών κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων. Η εταιρεία παρέχει ακόμη λογισμικό βασισμένο σε cloud για την οργάνωση, αποθήκευση και ανάλυση των δεδομένων από τις φωτογραφίες με στόχο την ενίσχυση των διαδικασιών underwriting, ελέγχου απωλειών και επεξεργασία αιτήσεων αποζημίωσης των (αντ)ασφαλιστικών ομίλων με τις οποίες συνεργάζεται.

Ως μέρος της συμφωνίας, η Munich Re θα παραπέμψει στην Betterview συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρίες που μπορούν να επωφεληθούν από τα στοιχεία και την ανάλυση των δεδομένων που παρέχει. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα μπορούν να αγοράσουν τις υπηρεσίες της Betterview έναντι προμήθειας.

«Επιδιώκουμε πάντα να προωθήσουμε καινοτόμες δραστηριότητες με τις ασφαλιστικές εταιρείες που είναι στο πελατολόγιό μας», σχολίασε ο Tim Brockett, ανώτερος αντιπρόεδρος της Munich Re. «Όχι μόνο εντυπωσιαστήκαμε από τις τεχνικές δυνατότητες της Betterview, αλλά και θεωρούμε ότι η δέσμευσή της να δημιουργήσει αξία για την ασφαλιστική βιομηχανία πραγματικά την ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της στον κλάδο των drones, καθώς παρέχει δεδομένα και ανάλυση υψηλού επιπέδου για κτίρια και οικόπεδα».

Η Betterview που ιδρύθηκε στα τέλη του 2014 έχει μέχρι τώρα επιθεωρήσει πάνω από 15.00 ακίνητα για λογαριασμό ασφαλιστικών εταιρειών. «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που η Munich Re επέλεξε την Betterview ως προτεινόμενο συνεργάτη για τους πελάτες της», σημείωσαν οι David Lyman και Dave Tobias, συνιδρυτές της καλιφορνέζικης εταιρείας, «Μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου γύρου χρηματοδότησής μας το Σεπτέμβριο, η Betterview βρίσκεται σε ιδανική θέση για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της Munich Re».

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.