Οι πωλήσεις Drone στον τομέα της ασφάλειας θα διπλασιαστούν μέχρι το 2019


Μια νέα μελέτη του ομίλου Freedonia, που εδρεύει στο Οχάιο, με αντικείμενο την αγορά των drones στον τομέα ασφάλειας (εξαιρουμένων των στρατιωτικών αγορών) αναφέρει ότι η συγκεκριμένη αγορά θα διπλασιαστεί μέχρι το 2019.

Η έκθεση προσθέτει:

"Βραχυπρόθεσμα, οι πωλήσεις drone ασφαλείας αναμένεται να διπλασιαστούν σχεδόν μέχρι το 2019, φθάνοντας τα 250 εκατομμύρια δολάρια. Μεταξύ 2019 και 2022, οι πωλήσεις αναμένεται να παρουσιάσουν εκρηκτική ανάπτυξη και να αυξηθούν περισσότερο από τέσσερις φορές. Οι μακροπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης είναι επίσης ενθαρυντικές, ενώ οι πωλήσεις αναμένεται να αυξηθούν σχεδόν επτά φορές κατά την εξαετία 2022 και 2028. "

Η μελέτη εκτιμά ότι οι πωλήσεις security drone αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% του συνολικού μεριδίου αγοράς UAV στην αγορά.

Μεταξύ των λόγων για την ανάπτυξη, η έκθεση επισημαίνει:
  1. Η ταχεία διάδοση της γνώσης σχετικά με τις δυνατότητες και τα οφέλη των εμπορικών drone, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ενσωμάτωσης τους σε υπάρχοντα συστήματα ασφάλειας που διαθέτουν έξυπνη νοημοσύνη.
  2. Η μείωση του κόστους εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την ευρύτερη ζήτηση αισθητήρων και εξειδικευμένου υλικού καθιστά τα drones μια πιο προσιτή επιλογή για τους δυνητικούς τελικούς χρήστες.
  3. Οι εξελισσόμενες κανονιστικές ρυθμίσεις του κλάδου που θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση των γκρίζων περιοχών από τη νομιμότητα της λειτουργίας και θα ενθαρρύνουν την ευρύτερη υιοθεσία μεταξύ των δυνητικών τελικών χρηστών, οι οποίοι ενδέχεται να διστάζουν, λόγω προβλημάτων ευθύνης.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.