Εκπαιδευτικό Κέντρο ΣμηΕΑ από την ALΤUS LSA


Η φοίτηση στο Εκπαιδευτικό κέντρο, πέραν της πιστοποίησης χειριστού από την ΥΠΑ, θα δώσει την ευκαιρία στους/στις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες να αποκτήσουν ένα ιδιαίτερο θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο στα Συστήματα Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών «ΣμηΕΑ», το οποίο και θα είναι στενά συνδεδεμένο με πραγματικές συνθήκες πληθώρας εφαρμογών της αγοράς. 

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο, είναι αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας της ALTUS LSA στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών.

Μέσα από τον κύκλο των θεωρητικών σπουδών του προγράμματος, και της πρακτικής εξάσκησης που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, case studies και διαδραστικές εφαρμογές, οι σπουδαστές και οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με έναν ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο υψηλής τεχνολογίας και θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη σωστή διαχείριση των ΣμηΕΑ. 

Επιπλέον, δίνει δίνεται τη δυνατότητα στους/στις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες να εφαρμόσουν τις παρεχόμενες γνώσεις σε νέα επαγγελματικά πεδία, ελαχιστοποιώντας το κόστος και βελτιώνοντας, την ίδια στιγμή παράλληλα, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Πληροφορίες: ALTUS LSA - DRONE PILOT
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.