Η αδειοδοτημένη και πιστοποιημένη από την Υ.Π.Α. Ακαδημία Επαγγελματιών Χειριστών Drones (UAS), GeoSense UAS Academy είναι γεγονός και βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη!


H GeoSense, πρωτοπόρος ελληνική εταιρία στο χώρο των Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ) -που εισήγαγε πρώτη στην Ελλάδα την τεχνολογία των ΣμηΕΑ για επαγγελματική χρήση με απόλυτη εξειδίκευση στην χρήση τους- σε συνεργασία με την Filmcopters, την πλέον έμπειρη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον χειρισμό ΣμηΕΑ ειδικών χρήσεων, δημιούργησαν μαζί και παρουσιάζουν την GeoSense UAS Academy, επίσημα Πιστοποιημένο και Αδειοδοτημένο από την Υ.Π.Α. Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ στην Ελλάδα! 

Η νέα Ακαδημία Επαγγελματιών Χειριστών ΣμηΕΑ GeoSense UAS Academy, ξεκινώντας από μηδενική βάση και με πολύτιμα εφόδια την απόλυτη εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία των εταιριών που την δημιούργησαν στην τεχνολογία των ΣμηΕΑ για επαγγελματική χρήση στην Ελλάδα, είναι έτοιμη να εκπαιδεύσει άρτια και με συνέπεια όλους εκείνους που επιθυμούν, να αποκτήσουν αναγνωρισμένο δίπλωμα χειρισμού ΣμηΕΑ, ανοίγοντας έτσι νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε επαγγελματία ή μη, να ατενίσει σθεναρά και με αποφασιστικότητα το μέλλον.


Εφαρμόζοντας το διεθνές πρότυπο συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και στην κατηγορία παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης, η GeoSense UAS Academy παρέχει ήδη ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα,. αποτελούμενο από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευσης και στις τρεις βασικές κατηγορίες αδείας (UAS Pilot Α, UAS Pilot Β και UAS Pilot C). Mετά την ολοκλήρωση της συνολικής εκπαίδευσης εκδίδει αντίστοιχη ατομική βεβαίωση σε κάθε ενδιαφερόμενο, αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε ο ενδιαφερόμενος να καταστεί έτοιμος να συμμετάσχει στις γραπτές εξετάσεις που διενεργούνται από την ΥΠΑ/ΣΠΟΑ και να γίνει αδειούχος επαγγελματίας χειριστής ΣμηΕΑ.

Τα μαθήματα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο και ολόκληρη η προετοιμασία πραγματοποιούνται από τους ελάχιστους στην Ελλάδα και πλέον ειδικούς με πολυετή εμπειρία στην τεχνολογία και χρήση των drones (ΣμηΕΑ) Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές, κ. Βασίλη Πολύχρονο, CTO της GeoSense και κ. Δημήτρη Νερούλια, CTO της Filmcopters. Οι κ.κ. Πολύχρονος και Νερούλιας αντίστοιχα, εκτός από την πολυετή εμπειρία τους και τα ποικίλα επιμορφωτικά σεμινάρια και αδειοδοτήσεις στο εξωτερικό, διαθέτουν τα απαιτούμενα Language Proficiency Assessment καθώς και πιστοποιητικά κατηγορίας 1/2/LAPL σύμφωνα με τα πρότυπα Part-MED & ICAO της Ε.Ε., όντας οι πλέον ειδικοί στην χρήση ΣμηΕΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και με απόλυτη προσήλωση στην ηθική και επαγγελματική δεοντολογία, η Ακαδημία Επαγγελματιών Χειριστών ΣμηΕΑ GeoSense UAS Academy διαθέτει στόλο νηολογημένων & ασφαλισμένων σύγχρονων ΣμηΕΑ για την εκτέλεση του προγράμματος πρακτικής εκπαίδευσης στο πεδίο εκπαίδευσης, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που ορίζει το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο της ΥΠΑ για τις ζώνες απαγόρευσης πτήσεων ΣμηΕΑ και όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον εγκεκριμένο από την Υ.Π.Α. εσωτερικό κανονισμό ασφάλειας πτήσεων, καθώς και σχέδιο ανάλυσης/εκτίμησης και διαχείρισης κινδύνου.

Με ασφάλεια, νομιμότητα και επαγγελματισμό, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία και απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των drones (ΣμηΕΑ), η νέα Ακαδημία Επαγγελματιών Χειριστών ΣμηΕΑ GeoSense UAS Academy άνοιξε ήδη τις πόρτες της, περιμένοντας όλους εκείνους τους επαγγελματίες ή απλούς χρήστες και καθένα που επιθυμεί να χειριστεί επαγγελματικά ένα drone αποκτώντας επίσημη άδεια και πιστοποίηση από την Υ.Π.Α., θέτοντας την τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου και ανοίγοντας έτσι νέους επαγγελματικούς ορίζοντες!


Νέα επαγγέλματα γεννιούνται
και η GeoSense UAS Academy σας καθιστά πρωτοπόρους και αδειούχους επαγγελματίες drones (UAS)!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.geosense.gr/geosense-uas-academy/ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας 2310 953353.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.