Drones για logistics στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από την SkycartΣύμφωνα με τις προσπάθειες του Εμιράτου του Ντουμπάι να γίνει η πιο έξυπνη πόλη του κόσμου μέχρι το τέλος του 2017, η Eniverse Technologies – τεχνολογική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι – και η SkyCart – μια εταιρία drones με έδρα το Σαν Φρανσίσκο – ανακοίνωσαν τη νέα τους συνεργασία για τη δημιουργία της «Space Autonomous Drones» στο Ντουμπάι, μια εταιρεία που θα εισαγάγει μία από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες στον κόσμο, στους ουρανούς πάνω από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, γεγονός που θα οδηγήσει σε μια εξαιρετική μεταμόρφωση στον κλάδο της εφοδιαστικής και της διανομής. 

Ενώ ο παραδοσιακός τομέας των μεταφορών και των υπηρεσιών παράδοσης παραμένει μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία, η Space Autonomous Drones θα διαταράξει την παραδοσιακή συμπεριφορά και θα αρχίσει να προσεγγίζει τις εταιρείες που θα ενδιαφέρονται για αυτές τις υπηρεσίες και θα ξεκινήσει την οικοδόμηση στρατηγικής συνεργασίας μαζί τους, όπως: Souq, DHL, Amazon, UPS, Aramex και Alibaba. 

Η εταιρεία θα προσφέρει λύσεις αποστολής με έξυπνα αεροσκάφη με εξοικονόμηση κόστους και ταχύτερους χρόνους παράδοσης, μεγιστοποιώντας τα περιθώρια κέρδους και παρέχοντας μια καλύτερη εμπειρία στους πελάτες. Μόλις ξεκινήσει επίσημα, η νέα τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Space Autonomous Drones, θα δώσει τη δυνατότητα σε ένα ευρύ φάσμα πελατών να μεταφέρουν εμπορεύματα και προϊόντα που ζυγίζουν 5kg ή λιγότερο σε τοποθεσίες στο Ντουμπάι. 

Κατά τη διάρκεια της αναγνωριστικής φάσης λειτουργίας της υπηρεσίας, η εταιρεία θα δραστηριοποιείται σε συγκεκριμένες περιοχές του εμιράτου. «Στις Eniverse Technologies αναζητούμε πάντοτε καινοτόμα και μοναδικά σχέδια. Διαπιστώσαμε τις μεγάλες δυνατότητες των τεχνολογιών του Autonomous Drones, ιδιαίτερα σε σχέση με τη Μέση Ανατολή», δήλωσε ο Mohammed Johmani, Διευθύνων Σύμβουλος της Eniverse Technologies και συνιδρυτής της Space Autonomous Drones. «Εργαζόμενοι μαζί με την Skycart, αισθανόμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον της εταιρείας, γιατί θα προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες που θα ενισχύσουν την εμπειρία όλων των κατοίκων του Ντουμπάι». 

Τα αυτόνομα αεροσκάφη που θα διαχειρίζεται η Space Autonomous Drones θα λειτουργούν με τεχνολογία αιχμής μέσω μιας εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τις παραγγελίες τους. Η πρώτη τεχνολογία του είδους της στον κόσμο θα τηρήσει τα υψηλότερα επίπεδα λειτουργικών προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας. Το πιο σημαντικό, θα μειώσει δραστικά τους χρόνους παράδοσης – αντί να ακολουθήσουν μακρείς και με πολλές στροφές δρόμους, τα αεροσκάφη θα πετούν πάνω στην ευθεία που ενώνει τις δύο τοποθεσίες 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες του έτους, με αυτορυθμιζόμενη τεχνολογία ελέγχου, χωρίς την ανάγκη για ανθρώπινη παρέμβαση. 

Η Skycart, μια κορυφαία πρωτοπόρα εταιρεία μη επανδρωμένων αεροσκαφών που εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, θα είναι υπεύθυνη για την μεταφορά της τεχνογνωσίας των μεταφορικών υπηρεσιών στα ΗΑΕ, ενώ η Eniverse Technologies θα διευκολύνει την είσοδο αυτής της τεχνολογίας και θα σχεδιάσει την επιχειρησιακή δομή των «Space Autonomous Drones», για να βεβαιωθεί ότι ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες της κυβέρνησης των ΗΑΕ και της ευρύτερης κοινότητας. «Προσβλέπουμε να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας στο Ντουμπάι, όπου η νεωτερικότητα και η ποικιλομορφία του τοπίου της πόλης είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Θα αξιοποιήσουμε τη σημαντική εμπειρία μας στη βιομηχανία των αεροσκαφών για να προσφέρουμε μια μοναδική υπηρεσία που ταιριάζει σε αυτή την μοναδική πόλη », δήλωσε ο Lukas Wrede, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Skycart. 


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.