Η DHL είναι νέος χορηγός παγκόσμιου τίτλου για την επικείμενη σειρά αγώνων DR1 Drone Racing SeriesΗ DHL έχει προσυπογράψει ως νέος χορηγός τίτλου για μια νέα σειρά αγώνων – το DR1 παρουσιάζει την σειρά DHL Champions, Fueled by Mountain Dew. Αυτό το νέο πρωτάθλημα αγώνων διοργανώνεται από την DR1 Racing, την πρωταθλήτρια διοργάνωση αγωνιστικών αεροπλάνων που φέρνει σε επαφή κορυφαίους πιλότους και αγωνιστικές ομάδες για να συναγωνιστούν σε συναρπαστικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Post Tower στη Βόννη της Γερμανίας, στην έδρα του ομίλου Deutsche Post DHL. Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2017 οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά στο διαδίκτυο παγκοσμίως από τα Eurosport, Fox Sports Asia και Twitch.TV, και ενδεχομένως να φθάσουν σε περισσότερα από 300 εκατομμύρια σπίτια. 

Αυτή η νέα σειρά αγώνων δίνει στην DHL την ευκαιρία να συνεχίσει να επεκτείνει την ηγετική θέση της στην ανάπτυξη της τεχνολογίας των μη επανδρωμένων αεροσκαφών (DRONES), η οποία έχει ζωτικό ρόλο στο μέλλον της εφοδιαστικής, καθώς και την ανύψωση του εμπορικού σήματος της DHL σε ευρύτερο κοινό επιχειρηματιών και καταναλωτών μέσα από ένα συναρπαστικό νέο άθλημα. Οι τοποθεσίες για την πρώτη σεζόν της σειράς Champions Cup της DHL αναμένεται να περιλαμβάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία και την Ιρλανδία. Γεγονότα από τα DR1 έχουν ήδη μεταδοθεί σε περισσότερες από 100 χώρες. 

«Αυτή η νέα σειρά αγώνων είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για την DHL να επιδείξει το πάθος μας για αγωνιστικά με επανδρωμένα αεροπλάνα και να αποτυπώσει την εκτεταμένη ιστορία μας στην ανάπτυξη καινοτόμων και βιώσιμων προσεγγίσεων για μελλοντικές λύσεις εφοδιαστικής», δήλωσε ο Ken Allen, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express. «Παρόμοια με το Formula E, οι αγώνες drones είναι μια συναρπαστική νέα σειρά e-racing, και γι’ αυτό η DHL εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να συμμετάσχει ως συνεργάτης logistics και χορηγός τίτλων για τη σειρά αγωνιστικών πρωταθλημάτων της DR1. 

Η DHL αναπτύσσει και δοκιμάζει το Parcelcopter για περισσότερα από τέσσερα χρόνια για παραδόσεις σε γεωγραφικά φιλόδοξους χώρους. Έχει χρησιμοποιήσει με επιτυχία το Parcelcopter για πλήρως αυτοματοποιημένες παραδόσεις σε δύσκολες καιρικές συνθήκες σε μεγάλο υψόμετρο στις Βαυαρικές Άλπεις καθώς και σε απομακρυσμένες τοποθεσίες στα γερμανικά νησιά της Βόρειας Θάλασσας, διασυνδέοντας έτσι τις συνολικές διαδικασίες εφοδιαστικής της DHL Parcel. Για τη δέσμευσή της σε αυτόν τον τομέα έρευνας, έλαβε επίσης το «Γερμανικό Βραβείο Κινητικότητας 2016» (Deutscher Mobilitätspreis 2016). 

Η αλυσίδα εφοδιασμού της DHL χρησιμοποίησε το drone στο Μεξικό και τη Βραζιλία για επιτήρηση ασφάλειας, παρακολούθηση τοποθεσιών και περιουσιακών στοιχείων για κλοπή και ζημιές. Τα αεροσκάφη μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως παραδόσεις βοήθειας στο πλαίσιο αποστολών για την αντιμετώπιση καταστροφών μετά από φυσικές καταστροφές. 

Μαζί με τις DHL και Mountain Dew ως χορηγοί της σειράς Champions είναι η Air Hogs, κατασκευάστρια του επίσημου DR1 Micro Race Drone και του FPV Race Drone και ο US ARMY, η οποία χρηματοδοτεί τους αγώνες DR1 Channel DR1, DR1 Drone Tech. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η DHL έχει προσχωρήσει στην οργάνωση DR1 ως χορηγός τίτλου για την σειρά DHL Champions Fueled by Mountain Dew», δήλωσε ο CEO και ιδρυτής του DR1, Μπραντ Φοχόβεν. «Μαζί με την Mountain Dew, που βρισκόταν μαζί μας από την πρώτη μας κούρσα πέρυσι, δημιουργήσαμε μια σειρά αγώνων που συνδυάζει επικά αγωνιστικά υπαίθρια αθλήματα, κορυφαίους πιλότους και αγωνιστικές ομάδες, και ένα αγωνιστικό σχήμα που δημιουργεί ενθουσιασμό και δέσμευση για τους πιλότους και τους θεατές. 


Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.