Τα drones στην υπηρεσία του Real Estate


Τα drones εκτός από την συμβολή τους στον χώρο των κατασκευών (επιτήρηση, επιθεώρηση, συντήρηση κλπ.) προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα στον χώρο του real estate.


Το Real estate στις Η.Π.Α. είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική βιομηχανία. Για τον λόγο αυτό η προώθηση των ακινήτων απαιτεί διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και ιδιαίτερο marketing.

Ένα καλό παράδειγμα είναι η εταιρία ZUM3D με έδρα την California. Η εταιρία χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των drones δημιουργεί υψηλής ανάλυσης video, αεροφωτογραφίες, ψηφιακές απεικονίσεις και φωτομοντάζ όπως το πρόγραμμα ανάπτυξης The Landing at Oyster Point στο San Francisco.


Η χρήση των drones συμβάλλει στην προβολή των ακινήτων με λεπτομερείς εικόνες από όλες τις γωνίες ενώ παράλληλα παρουσιάζεται η ευρύτερη περιοχή που ανήκει το ακίνητο. Οι αγοραστές δίνουν μεγάλη σημασία στην τοποθεσία έτσι λοιπόν οι εικονικές περιηγήσεις που δημιουργούνται μέσω αεροφωτογραφιών από drones προβάλλουν με λεπτομέρεια κάθε ακίνητο, όπως η πλατφόρμα  PropertyShark.

Η αεροφωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση μέσω drone εξοικονομεί χρόνο και χρήμα για τους κτηματομεσίτες αλλά και τους ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν χρειάζεται να δουν ένα ακίνητο από κοντά.Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.