Το Goggles δίνει μια κορυφαία εμπειρία πρώτου προσώπου στις πτήσεις drone της DJIΚατά την παρουσίαση του Mavic Pro, του drone που «διπλώνει», η DJI είχα αναφερθεί πολύ γρήγορα και σε ένα ειδικό κράνος FPV, το οποίο με τη χρήση του θα έδινε μια διαφορετική εμπειρία στον χρήστη του drone.

Πλέον η DJI κάνει επίσημο το Goggles, το ειδικό σύστημα FPV που έχει αναπτύξει όχι μόνο για το Mavic Pro αλλά και για τη σειρά Phantom 4, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται στα καταστήματα από τις 20 Μαΐου με τιμή $449. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες και το βίντεο, το Goggles έχει μεγάλο μέγεθος και μοιάζει αρκετά με ένα VR κράνος. Στο εσωτερικό του υπάρχουν δύο οθόνες με ανάλυση 1280x1440, ενώ υποστηρίζει την τεχνολογία OcuSync που επιτρέπει την ασύρματη μετάδοση της εικόνας σε HD ανάλυση όταν το drone βρίσκεται σε μακρινή απόσταση ή σε Full HD ανάλυση όταν το drone βρίσκεται κοντά μας.

Τα πλεονεκτήματά του όμως δε σταματάνε εκεί αφού μέσω ενός touchpad στη μία πλευρά του, είναι δυνατή η ενεργοποίηση έξυπνων δυνατοτήτων και του Mavic Pro και του Phantom 4 όπως το ActiveTrack αλλά και η λειτουργία τριπόδου. Σίγουρα όμως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι το Head Tracking όπου επιτρέπει στον χειριστή να χειρίζεται το drone του με απλές κινήσεις που κάνει με το κεφάλι του. Ακόμα μέσω μιας άλλης λειτουργίας, μπορεί να ελέγχει και πάλι με κινήσεις του κεφαλιού του την κάμερα που ενσωματώνει το drone, όσο πετάει κάνοντας χρήση του χειριστηρίου.

Στο βίντεο που έχει δημοσιεύσει η DJI εμφανίζονται διάφοροι άνθρωποι που δηλώνουν τον θαυμασμό τους για την εμπειρία πρώτου προσώπου που παρέχει το Goggles σε συνδυασμό με ένα drone της DJI, δίνοντας έμφαση και στον εύκολο χειρισμό του.

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.