Νέο drone από την DJI

Το Phantom 4 AdvancedΗ DJI ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα στη drone σειρά της που προσφέρουν πολλά από τα χαρακτηριστικά του περσινού Phantom 4 Pro σε πιο προσιτή τιμή. Η απλή έκδοση του Phantom 4 αποσύρεται και αντί αυτού θα έχουμε τα Phantom 4 Advanced και Advanced+.

Η κάμερα του Advanced θα έχει 20MP κάμερα με αισθητήρα μίας ίντσας, μια σαφή αναβάθμιση από το απλό μοντέλο. Μπορεί να καταγράψει 4K video στα 60fps. Μπορεί να επεξεργαστεί επίσης 60fps H.264 4K video και 30fps Η.265 4Κ video στα 100Mbps. Διαθέτει 5 αισθητήρες για αποφυγή εμποδίων και προσφέρει διάρκεια πτήσης 30 λεπτών, ενώ αναβαθμίστηκε και ο αποθηκευτικός χώρος στα 128GB.

Το Phantom 4 Advanced+ προσφέρει μια 5.5 ιντσών οθόνη Full HD στο controller του drone, για την οποία η DJI υπόσχεται πως θα είναι δύο φορές πιο φωτεινή από τις συμβατικές οθόνες για άνετη χρήση σε εξωτερικούς χώρους κάτω από ήλιο.

Το Phantom 4 θα σταματήσει να πωλείται στις 30 Απριλίου, ακριβώς την ημερομηνία δηλαδή που θα κυκλοφορήσουν το Phantom 4 Advanced στα $1.349 και το Phantom 4 Advanced+ στα $1.649.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.