Το Drone Lab της Amazon

To ερευνητικό κέντρο της Amazon με τα drones
Είναι στο μυστικό εργαστήριο της Amazon στο ιστορικό κέντρο του Κέιμπριτζ της Αγγλίας όπου αναπτύσσεται και ελέγχεται η νέα υπόσχεση της φίρμας για εντός μισάωρου ιπτάμενες παραδόσεις πακέτων με τη βοήθεια των drones! Εφαρμόζοντας τις λύσεις της τρισδιάστατης εκτύπωσης, για να εξοικονομείται χρόνος και χρήμα, η Amazon έχει βαλθεί να αλλάξει μια και καλή τον χώρο της μεταφοράς προϊόντων και όλα λαμβάνουν χώρα εδώ.

Με καινοτόμα GPS τεχνολογία, τα drones της Amazon Prime Air Service μπορούν να ανέβουν σε ύψος 122 μέτρων, να αναγνωρίσουν τον πελάτη και να του παραδώσουν από αέρος το δέμα του. Τα ιπτάμενα μαραφέτια της Amazon είναι βέβαια όσο πιο προωθημένα τεχνολογικά παίρνει, καθώς μπορούν να αναγνωρίζουν και να αποφεύγουν τα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο τους, παρακάμπτοντάς τα δαιμόνια.

Στο μυστικό Drone Lab της Amazon εφευρίσκονται καινοτομίες αιχμής που ανατρέπουν τα δεδομένα για τα μη επανδρωμένα ιπτάμενα αεροσκάφη. Μέχρι στιγμής, δέματα μέχρι 2 κιλά παραδίδονται εύκολα και χωρίς παρατράγουδα σε αποστάσεις 25 χιλιομέτρων. Και έπεται συνέχεια και μάλιστα άμεσα…
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.