Η Yi Technology θα παρουσιάσει drone με δυνατότητες 4K στα 60fpsΠρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Xiaomi-baked εταιρεία Yi Technology θα ανακοινώσει μία νέα action camera που θα προσφέρει δυνατότητες λήψης video ανάλυσης 4K στα 60fps. Τώρα, γίνεται γνωστό ότι η ίδια εταιρεία θα προσφέρει και drone με παρόμοιες δυνατότητες.Το νέο drone της Yi Technology που ουσιαστικά θα ενσωματώνει τη νέα action camera της εταιρείας 4K+, θα ονομάζεται Erida Drone και θα είναι ένα tricopter, σε αντίθεση με τα περισσότερα σημερινά drones που ακολουθούν συμμετρική κατασκευή με τέσσερις ρότορες.


Σύμφωνα με τη Yi Technology, το νέο της drone θα είναι ικανό να πιάσει ταχύτητες στον αέρα σχεδόν 120 χλμ./ω και για 40 λεπτά περίπου. Ο έλεγχος του νέου gadget της εταιρείας θα πραγματοποιείται μέσω σχετικού mobile app ενώ τα settings της κάμερας θα μπορούν να ρυθμιστούν από τους χρήστες χειροκίνητα την ώρα που το drone βρίσκεται στον αέρα.

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το Erida αλλά θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση του στην έκθεση CES 2017.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.