Η SELFLY μεταμορφώνει το κινητό σε droneΗ ιπτάμενη κάμερα SELFLY βοηθάει τους φωτογράφους-κατόχους smartphone να αιχμαλωτίζουν πλάνα από γωνίες και οπτικές που δεν μπορούσαν να φτάσουν -μέχρι τώρα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των έξυπνων κινητών, αποτελεί μία αυτόνομη κι αποτελεσματική κάμερα που ζει μέσα στην θήκη ενός κινητού.

Όταν τη βγάζεις από την θήκη, πετάει για να «τραβήξει» ξεχωριστές στιγμές. Όποιος αναζητούσε μία compact drone κάμερα που μπορεί να κουβαλάει στην τσέπη του, τώρα μπορεί!
Φανταστείτε ότι η κάμερα σταθεροποιείται στον αέρα, ακριβώς όπως σε ένα τρίποδο. Με την εφαρμογή “SELFLY app” οι χρήστες μπορούν να κατευθύνουν τις φωτογραφίες από τα τηλέφωνά τους, ακριβώς όπως με κάθε άλλη φωτογραφία. Η αυτόνομη κάμερα τότε λαμβάνει εντολές για να αιχμαλωτίσει με τον φακό της την τέλεια γωνία, συμπεριλαμβανομένων και πανοραμικών πλάνων 360°.

Η πρωτοποριακή της θήκη έχει ένα κομψό στιλ, όσο πιο λεπτό γινόταν ώστε να μεταφέρεται εύκολα και ταιριάζει σε πολλά smartphones.Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.