Σύστημα ακουστικής ανίχνευσης Drones


Η εταιρεία DroneShield Ltd ειδικεύεται στην ακουστική ανίχνευση drones. Το σύστημα που έχει σχεδιάσει χρησιμοποιεί ένα δίκτυο αισθητήρων που μπορούν να εντοπίσουν ακουστικά τα drones που πλησιάζουν μια "ευαίσθητη" περιοχή διαχωρίζοντας τον ήχο τους από τους περιβαλλοντικούς θορύβους, να τα ταυτοποιήσουν με ακρίβεια μέσα από μια μεγάλη βάση ηχητικών ιχνών και να παρέχουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο μέσα από sms, e-mails στα κέντρα διαχείρισης και ασφάλειας. 

Επίσης, παρέχει δεδομένα θέσης για την ταχεία αντιμετώπιση της απειλής, διατηρεί τα ψηφιακά δεδομένα των περιστατικών για πιθανές νομικές διαδικασίες και εμφανίζει πολύ χαμηλό αριθμό ψευδο-συναγερμών. Η μέγιστη απόσταση ανίχνευσης drones είναι το 1 χιλιόμετρο και η κάλυψη από 180 έως 360 μοίρες, αναλόγως του αριθμού των αισθητήρων που θα εγκατασταθούν.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο,ότι σύντομα η παγκόσμια αγορά θα κατακλυστεί απ' ανάλογα προϊόντα, δεδομένης της τεράστιας ζήτησης που θα έχουν για εμπορικές, ιδιωτικές, κυβερνητικές και στρατιωτικές ανάγκες.
Ετικέτες ,
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.