Τα drones φέρνουν επανάσταση στην ταχυδρομική διαλογή


Τα Drones είναι και πάλι στην κορυφή των ειδήσεων στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά αυτή τη φορά όχι για μια ταχυδρομική αποστολή. Οι εταιρείες Unmanned Life και Prime Competence ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σχεδιάσουν για μια μεγάλη ευρωπαϊκή ταχυδρομική εταιρεία, έναν από τους κορυφαίους 5 παρόχους ταχυδρομικών υπηρεσιών στον κόσμο, το πρώτο στον κόσμο κέντρο διαλογής βασισμένου σε αυτόνομα αεροσκάφη (drone). 

Η Prime Competence θα έχει τη συνολική διαχείριση του προγράμματος, τον έλεγχο της διαδικασίας, τις αξιολογήσεις τεχνολογίας σε συνδυασμό με καινοτόμο λύση της Unmanned Life για τη δημιουργία ενός στόλου πλήρως αυτόνομων αεροσκαφών μέσα από μια πλατφόρμα SaaS. Για πρώτη φορά στη βιομηχανία, οι εταιρείες Unmanned Life και Prime Competence από κοινού θα εισαγάγουν ένα συνδυασμό drones και αυτόνομων οχημάτων εδάφους, που χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους για κέντρα ταχυδρομικής διαλογής. 

Οι δύο εταιρείες εστιάζουν στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου στο πιο αδύνατο σημείο της: να διασφαλίσουν ότι η ικανότητα διαλογής και η παράδοση γίνονται τόσο γρήγορα όσο ο καταναλωτής αγοράζει online. Αναμένουν ότι, στο τέλος της πιλοτικής πρωτοβουλίας, θα πρέπει να αποδειχθεί ότι τα drones μπορούν να εκτελέσουν γρήγορα και με ακρίβεια τη διαλογή με υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερο κόστος ανά μονάδα ταξινομημένου αντικειμένου από το τρέχον πρότυπο της βιομηχανίας. 

Ο Eddy Thans, Διευθύνων Σύμβουλος της Prime Competence σχολιάζει : «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό το έργο και τις δυνατότητές του. Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, η τεχνολογία διευκολύνει ένα νέο τρόπο προσέγγισης της διαλογής που προσφέρει απόλυτη ευελιξία και επεκτασιμότητα, χωρίς τις τεράστιες επενδύσεις κεφαλαίου που απαιτούνται από τις παραδοσιακές λύσεις διαλογής – ένας παράγοντας που κρατά πίσω την ανάπτυξη σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον για επιχειρηματίες και καταναλωτές. Επαινούμε την PostNL για την αφοσίωσή τους στην καινοτομία και την παροχή της δυνατότητας της αυτόνομης ταξινόμησης προς όφελος του ευρύτερου ταχυδρομικού κλάδου. 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διάφορους τομείς της τεχνολογίας, από τις αισθητήρες, οχήματα, μετάδοση δεδομένων και τη διαχείριση του λογισμικού. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την Unmanned Life ως βασικό τεχνολογικό συνεργάτη σε αυτό το πρόγραμμα. Η τεχνολογία τους στη διαχείριση στόλου αυτόνομων αεροσκαφών αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου». Το πλεονέκτημα των αυτόνομων αεροσκαφών, που ελέγχονται πλήρως και μόνο από το λογισμικό, είναι ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη η ταχυδρομική εταιρεία να προσλάβει, να καταρτίσει και να διαχειριστεί τους πιλότους. 

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που ελέγχονται από λογισμικό είναι ασφαλέστερα, πιο αξιόπιστα και προσφέρουν μια on-demand επεκτάσιμη λύση με πολύ χαμηλότερο κόστος. «Είμαστε μια εταιρεία της Τέταρτης Βιομηχανικής επανάστασης, που χτίζουμε την επόμενη γενιά του βιομηχανικού αυτοματισμού. Η λύση μας έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ευέλικτη, επεκτάσιμη και πολύ φθηνότερη από ότι ο συνηθισμένος ιμάντας μεταφοράς που χρησιμοποιείται στα κέντρα διανομής. Μπορεί να χρειαστούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και έως 3 χρόνια για την κατασκευή τέτοιων κέντρων. 

Με τη λύση της Unmanned Life και την αναγνωρισμένη εμπειρία στον τομέα της Prime Competence, πρόκειται να φέρουμε επανάσταση στον τρόπο που γίνεται η διαλογή σήμερα», είπε ο Kumardev Chatterjee , Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Unmanned Life. Η αυτόνομη διαλογή θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους μεγάλους ταχυδρομικούς φορείς και παίκτες του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργώντας επί ίσοις όροις ανταγωνισμό για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου .

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.