Επιθεώρηση κλειστών και δυσπρόσιτων χώρων με drones ELIOS


Το drone ELIOS κατασκευάστηκε από την εταιρία Flyability. Το ειδικό αυτό drone είναι τοποθετημένο μέσα σε προστατευτικό κλωβό και είναι ιδανικό να πετάξει σε κλειστούς χώρους και δυσπρόσιτα σημεία για ασφαλή και αποτελεσματική επιθεώρηση, αντικαθιστώντας άλλους επικίνδυνους τρόπους και αναποτελεσματικά μέσα.


Το drone ELIOS μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σήραγγες, φρεάτια, αγωγούς, τούνελ και άλλα δυσπρόσιτα σημεία. Επίσης έχει την δυνατότητα της απογείωσης, προσγείωσης και περιήγησης σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο, χωρίς τον κίνδυνο της σύγκρουσης, διότι ο προστατευτικός κλωβός που το περιβάλλει είναι ακίνδυνος για τραυματισμούς ακόμα και όταν πετάει κοντά σε ανθρώπους.
Η πλοήγηση του είναι εύκολη και δεν απαιτείται ειδική εμπειρία. Το drone ELIOS είναι εξοπλισμένο με κάμερα θερμικής απεικόνισης και led φωτισμό που μεταφέρει εικόνα έως 0.2mm/px σε πλήρης σκοτάδι.

Δείτε σχετικό video της εταιρίας
Πρόσφατα η εταιρία RIMS που ειδικεύεται σε επιθεωρήσεις με ρομποτικό εξοπλισμό και  drones. χρησιμοποίησε το ELIOS σε πλοίο της εταιρίας ROLL DOCK για την επιθεώρηση αγωγών του πλοίου.


Δείτε σχετικό video

Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.