Τα νέα drones της Πολεμικής Αεροπορίας των Η.Π.Α.



Ο ανταρτοπόλεμος του ουρανού κάνει ένα νέο βήμα με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ να επενδύει σε μια παραγγελία ύψους 371.000.000 αμερικανικών δολαρίων για ένα νέο στόλο ‘’δολοφονικών drones’’. 

Το συμβόλαιο υπογράφηκε με την General Atomics. Σύμφβνα με την σύμβαση 30 MQ-9 Reapers θα είναι έτοιμα μέχρι την άνοιξη του 2019, σύμφωνα με την Air Force Times. 

Η Πολεμική Αεροπορία περιγράφει τα MQ -9 ως "τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη ( RPA ) τα οποία παρέχουν μια μοναδική εμπειρία χειρισμού, τόσο όσον αφορά το συντονισμό όσο την αναγνώριση. Τα MQ-9 έχουν τη δυνατότητα εξοπλισμού με ‘’έξυπνες’’ βόμβες τύπου 510-pound GBU-12 Paveway II ή χρήσης βλημάτων Hellfire".


Βίντεο : Ένα MQ - 9 Reaper ( Predator Β ) απογειώνεται από Wheeler Sack Army Airfield ( WSAAF ) του Fort Drum της Νέας Υόρκη στις 5 Απριλίου 2012.




Είναι μεγαλύτερο και ακόμα πιο θανατηφόρο και από το Predator MQ - 1, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για την επιτήρηση αν και το MQ - 9 μπορεί επίσης να τελέσει και τέτοιου είδους καθήκοντα. 

Τέλος, πάνω από 33 νέοι πιλότοι αναμένεται να εκπαιδευτούν για τη χρήση του. Τα drones ελέγχονται από αεροπορική βάση στη Νεβάδα ωστόσο σύμφωνα με τους Air Force Times η πολεμική αεροπορία σκέφτεται να τοποθετήσει συστήματα ελέγχου drones και σε άλλες βάσεις. 

Βίντεο: Πάρτε μια ακόμα γέυση από τις δοκιμές που διεξάγει ένα MQ-9 Reaper.



Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.