Λευκός Οίκος και το μέλλον των droneΤο Γραφείο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου οργάνωσε μια συνέντευξη την Τρίτη για να συζητήσει το μέλλον της εμπορικής χρήσης των drone και ανακοίνωσε διάφορες πρωτοβουλίες για την ενθάρρυνση της ανάπτυξής τους.

Τα περισσότερα από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι συνεργασίες και επιχορηγήσεις για τη διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας, ιδίως για λόγους ασφαλείας για την αποφυγή συγκρούσεων στον αέρα.

Για παράδειγμα, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, θα λάβει $ 35 εκατομμύρια, σε διάστημα πέντε ετών, για να ερευνήσει πώς οι drone μπορεί να είναι χρήσιμοι για υπηρεσίες κοινής ωφέλειας ελέγχων, διαχείριση των καταστροφών και γεωργική παρακολούθηση. Και η πολιτεία της Νέας Υόρκης απέκτησε 5.000.000 $ από την πολιτεία της Νέας Υόρκης για την ανάπτυξη ενός συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας drone μεταξύ των Συρακουσών και της Ρώμης.

Εν τω μεταξύ, το Project Wing της Google θα δοκιμάσει τους drone σε μία από τις έξι τοπικές δοκιμές παράδοσης της FAA. Το Υπουργείο Εσωτερικών έλαβε επίσης το πράσινο φως και θα προσθέσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη για επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Το συνέδριο γίνεται μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της Amazon ότι θα δοκιμάσει το πρόγραμμα παροχής με drone, Amazon Prime, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στις ΗΠΑ, οι ειδικοί λένε ότι το δυναμικό ανάπτυξης για drone είναι τεράστιο. Επί του παρόντος, η βιομηχανία αναμένεται να κερδίσει 82 δισεκατομμυρίων $ κατά την επόμενη δεκαετία και να δημιουργήσει 100.000 νέες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με μια έκθεση του 2015 από την Ένωση για το Unmanned Vehicle Systems International.

Από τότε που η FAA, εξέδωσε για πρώτη φορά τους κανόνες της για μη επανδρωμένα αεροσκάφη ενός ορισμένου μεγέθους τον Ιούνιο, η αγορά έχει αυξηθεί για μικρά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Αλλά μελλοντικές διασκέψεις θα μπορούσαν να ασχοληθούν με μη επανδρωμένα αεροσκάφη βαρύτερα από 25 κιλά, σύμφωνα με την USA Today.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.