Η GoPro καθυστερεί το drone Karma μέχρι τον χειμώνα


Η GoPro μπορεί να είναι συνώνυμη της action cam, και τα προϊόντα που προσφέρει να συνεχίζουν να είναι από τα καλύτερα στην βιομηχανία, ωστόσο τα τελευταία της οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου, δείχνουν ότι η εταιρεία δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στα υπάρχοντα προϊόντα της για να σημειώνει κέρδη.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο, η GoPro αποφάσισε να επεκτείνει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, με ένα drone και ένα 360° camera rig για αρχή. Αν και η πώληση του τελευταίου ξεκίνησε πρόσφατα, το drone θα καθυστερήσει δυστυχώς να κυκλοφορήσει στην αγορά, με την εταιρεία να μεταθέτει την κυκλοφορία του για τον χειμώνα.

Η διαφημιστική προώθηση του drone με την ονομασία Karma, ξεκίνησε πριν από τέσσερις μήνες, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο μισό του 2016.

Τώρα ωστόσο η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει για τουλάχιστον ένα εξάμηνο, και μετατίθεται για την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Το κόστος επίσης του Karma Drone συνεχίζει να αποτελεί μυστήριο.
Ετικέτες
[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.